З днем благодійництва!

З днем благодійництва!

Шановні мешканці Луганщини! Вітаю вас с днем благодійництва!

Безкорислива практична допомога своєму ближньому, або кому б то не було, в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності в усьому світі. Благодійність є однією з форм цієї безкорисливої допомоги і часто стає тим «рятівним колом», яке дозволяє потрапившим у ту чи іншу біду людям, справлятися з непростою ситуацією, або хоча б не допускати розвитку ще більш згубних наслідків.

Вітаю зі працівників благодійних фондів, та всіх тих, хто з ними співпрацює.

Наша рідна Луганщина за останні два роки пізнала багато біди. Але ж добре, що є люди, які приходять на допомогу.

Наш людський світ, на жаль, сповнений нужди і нужденних, а благодійна діяльність в багатьох випадках не дозволяє доводити цю проблему до відчаю.

Багато держав і навіть на законодавчому рівні намагаються підтримувати і стимулювати благодійну діяльність в своєму суспільстві. У європейських країнах та Сполучених Штатах Америки розроблено і діє відповідне законодавство, яке дозволяє проводити досить ефективну благодійну політику. Працює ряд міжнародних організацій і фондів.

У День благодійництва потрібно нагадати знамениті слова зі Святого Письма, які проголошують про те, що блаженніше давати, ніж приймати.

Нехай кожен з нас спробує внести посильну лепту в будь-яку благу справу і спільно ми неодмінно помітимо, що саме такими вчинками і досягається порядок і загальне благополуччя, спокій і радість для всіх нас!

З Днем благодійності вас і нехай таких днів буде більше в нашому житті!

 

З повагою, Олексій Малеванець, голова Аграрної партії Луганщини

Последние комментарии