Тренинг для предпринимателей

Тренинг для предпринимателей

Шановні мешканці Луганської та Донецької областей,
відповідаючи на сучасні виклики та враховуючи економічну ситуацію на Донбасі, Міжнародна неприбуткова, неурядова організація Mercy Corps разом з партнером Державним підприємством поштового зв’язку “Укрпошта” організовує проведення тренінгу у м. Краматорськ у рамках проекту Школа E-Export School для українських підприємців http://e-school.ukrposhta.ua/

Завдання проекту – допомогти малому та середньому бізнесу здійснювати свою діяльність через електронну комерцію на внутрішньому або зовнішніх ринках та успішно продавати свої товари за кордон.

Mercy Corps пропонує зареєструватись для участі в семінарі підприємцям, які проживають або здійснюють економічну діяльність на Донбасі, Тимчасово Переміщеним Особам, які бажають дізнатись, як займатись он-лайн бізнесом та експортувати власні товари за кордон.

Захід відбуватиметься у м.Краматорськ Донецької області, для учасників з Луганської області буде надано безкоштовний транспорт з м. Сєвєродонецька.

Телефон гарячої лінії Mercy Corps 0 800 300173 (з міських телефонів безкоштовно)
Міжнародна організація Mercy Corps є неприбутковою, неурядовою організацією зі штаб-квартирою у м. Портленд, США. Єдині глобальні програми Mercy Corps діють в більш ніж 40 країнах світу. З 15 березня 2015 організація Mercy Corps почала реалізацію програм в Україні з метою надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам (ВПО) та людям, що постраждали в результаті військового конфлікту в Україні, у рамках цієї діяльності Mercy Corps надає міні-гранти сім’ям Тимчасово Переміщених Осіб та потерпілим від конфлікту підприємцям для підтримки життєдіяльності та самозайнятості.

Последние комментарии