Дорожники Луганщини впоралися з негодою

Дорожники Луганщини впоралися з негодою

Минулими вихідними на Луганщині різко погіршилися погодні умови: сніг, зниження температури, сильний вітер. Проте, дорожники Луганської області зробили все, щоб це не призвело до важких наслідків. Проїзд було забезпечено на всіх автодорогах. Для ліквідації наслідків снігопадів працювало 90 одиниць техніки, були задіяні 140 співробітників ДП «Луганський облавтодор».

Про стан справ розповів директор ДП «Луганський облавтодор» Олександр Коротун.

«Збільшення снігових опадів в Луганській області розпочалося з ранку  3 грудня  у багатьох районах, 4 грудня снігопад продовжився.

Нам вдалося не допустити перекриття доріг, проїзд автотранспорту було забезпечено на всіх автомобільних дорогах загального користування. Ситуація була і залишається під повним контролем.

На автодорогах державного, місцевого значення кожні дві години відбувалася  патрульна снігочістка, посипка небезпечних ділянок, спусків та підйомів.

Спочатку  у роботах було задіяні 87 одиниць техніки, потім ще 3 одиниці, загалом – 90 одиниць техніки. Були задіяні  140 співробітників ДП «Луганський облавтодор». Під час ліквідації негоди було використано 2600 тон пісчано-сільової суміші,  використано більше 10,1 тон дизпалива.

Працює диспетчерська служба, відбувається співпраця зі співробітниками ДСНС та Національної поліції, органами місцевого самоврядування», -  говорить директор ДП «Луганський облавтодор» Олександр Коротун.

За словами Олександра Коротуна, дорожники  працювали на всіх напрямках, проте особлива увага була спрямована на спуски, підйоми та на маршрути з найбільшою інтенсивністю руху на автомобільних дорогах державного значення.

Олександр Коротун підкреслив: «При таких проявах погоди водіям варто бути дуже уважними та обережними. 

Последние комментарии