З турботою про захисників

З турботою про захисників

На Луганщину прийшла зима, випав перший сніг, а це означає, що нашим захисникам на передовій потрібно окрім іншого вирішувати питання маскування позицій, забезпечувати обігрів бліндажів, тощо. Тож офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ”, налагодивши взаємодію з волонтерами, здійснили виїзд до одного з підрозділів ЗСУ (бійці якого кожного дня виконують бойові завдання на лінії зіткнення) з метою надання посильної допомоги.

Завдяки нашим друзям-волонтерам Марина Закревская та Игорь Кравцов ми приїхали не з пустими руками. Зокрема, від Марини ми вручили бійцям засоби гігієни та солодощі, а від Ігоря маскувальні сітки та буржуйки, крім того вручили сітку, яку бійцям виготовили учні Лисичанського педагогічного коледжу.

Будемо раді, якщо наші подарунки піднімуть настрій бійцям та стануть у нагоді в боротьбі з ворогом. 

В свою чергу, маємо подякувати бійцям за гостинний прийом, адже нас нагодували смачнющим борщем та кашею, звичайно на столі було сало з цибулькою та компот.
Приємно відзначити, що в підрозділі немає проблем із забезпеченням ні речовим майном, ні продуктами. Тож завзяття нашим бійцям не позичати, морально-бойовий дух на висоті, всі як один готові звільняти нашу країну від окупантів. А поки що військовослужбовці готуються гідно зустріти 25 річницю Збройних сил України.

Слава Україні!

Последние комментарии