Відбувся конкурс професійної майстерності «Хто кращий?» серед слухачів з професії «Продавець продовольчих товарів» ДНЗ «Луганський ЦПТО ДСЗ»

Відбувся конкурс  професійної майстерності «Хто кращий?»  серед слухачів з професії «Продавець  продовольчих товарів» ДНЗ «Луганський  ЦПТО ДСЗ»

Метою конкурсу було визначення рівня професійної підготовки та майстерності слухачів, розвиток творчої активності, удосконалення професіоналізму та підвищення престижності професії у сфері обслуговування.

Підготувала і провела конкурс творчий та енергійний викладач спецдисциплін Олена Олійник. А за право називатися кращими змагалися дві команди. Першу команду «Асорті» представляли Юлія Молчанова, Ема Бєлікова, Маргарита Гнатенко та Віра Синиця. Другу команду «Торговий квартал» Тетяна Некрасова, Ольга Кулішова, Юлія Цибулевська, Оксана Ігнатьєва.

Урочисто відкрив конкурс заступник директора Луганського обласного центру зайнятості Дмитро Поліщук і як голова журі привітав учасників та побажав їм плідної праці, оптимізму, творчості та віри в перемогу.

Програмою та умовами конкурсу було передбачено теоретичне та практичне завдання. Компетентне журі, в складі начальника відділу організації профнавчання Луганського обласного центру зайнятості Людмили Мандрикової, заступника начальника відділу 
організації профнавчання Луганського обласного центру зайнятості Олени Кладової, викладача спецдисциплін Людмили Тур та майстра виробничого навчання Ніни Черняк, уважно спостерігало і оцінювало роботу конкурсантів.

За спільним рішенням журі визначено переможців конкурсу майстерності з професії «Продавець продовольчих товарів». І місце зайняла команда «Асорті» на чолі з капітаном Юлією Молчановою.

Жоден із учасників не залишився без нагороди, подарунків та щирого вітання від директора Центру Євгена Назарова, який побажав усім слухачам успішно реалізувати набуті професійні знання та навики на робочому місці.

Последние комментарии