В Сєвєродонецьку складали мапу проблемних територій

В Сєвєродонецьку складали мапу проблемних територій

23 листопада в Луганській регіональній організації НСЖУ громадськість разом з патрульною поліцією складала мапу проблемних територій.

Представники громадськості, ЗМІ та мешканці міста дізналися про структуру нової поліції, роботу патрульної поліції. В роботі з громадськістю взяли участь Катерина Куян, прес-офіцер Управління патрульної поліції та Віктор Плякін, начальник сектору безпеки дорожнього руху УПП у м.Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному.

В рамках заходу обговорено найважливіші проблеми в дорожньому руху в Сєвєродонецьку та Лисичанську. В Лисичанську на зупинці маршруту 109 «Лаванда» на сьогодні – неофіційне паркування маршруток, які перекривають нормальний проїзд, - розповіли активісти з Лисичанську. А біля школи №8 – зранку багато машин паркується, та важко проїхати теж.

Ситуація зі школою №8 в Лисичанську повторюється і в Сєвєродонецьку, у колегіумі, де теж вранці проїхати проблема. Такі проблеми потрібно вирішувати разом з місцевою владою.

Одна з проблем – робота «хитрого ринку», продавці якого перекривають прохід людям.

Активісти звернули увагу і на маркування пішохідних переходів. Наприклад, біля зупинки «Восток» не дуже зручно та рівно нанесено розмітку, та переходити через цей перехід просто небезпечно, - вважають місцеві мешканці.

Активісти, що працюють у сквері Гоголя, звернули увагу на проблему з крадіжкою дорогих квітів та рослин зі скверу, на що потрібно звертати увагу як громадськості, так і поліції.

За результатами заходу складено мапу, яку буде опубліковано і Інтернет. Запропоновано пропрацювати за проблемами міст разом з місцевою владою.

Захід відбувся в рамках програми «ПОЛіС» (Поліція і спільнота), що працює при підтримці Міжнародної організації IREX. На сьогодні ПОЛіС працює у 12 містах України - Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Кіровоград, Вінниця, Чернігів, Івано-Франківськ, Ужгород та Мукачево, там, де вже запрацювала патрульна поліція.

Проект “Залучення громадськості до реформ”, частиною якого є програма ПОЛіС, має на меті вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема, шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції, влади та громадськості на базі громадських організацій та бібліотек. 

  • img_20161123_121021.jpg
  • img_20161123_121034.jpg
  • img_20161123_121040.jpg
  • img_20161123_121050.jpg
  • img_20161123_121401.jpg
  • img_20161123_131834.jpg

Последние комментарии