Поїздка зоною відповідальності

Поїздка зоною відповідальності

В рамках моніторингу соціальної та гуманітарної ситуації в населених пунктах, які знаходяться вздовж лінії зіткнення офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ” здійснили поїздку до н.п. Нижнє та Світличне, де провели бесіди з місцевим населенням, керівництвом місцевої громади, відвідали підрозділи Збройних сил України.

В ході розмови з головою Нижнєнської селищної ради Шопіним В.В. обговорено основні проблеми селища, з’ясовано відношення місцевого населення до представників ЗСУ, досягнуто домовленості про організацію ефективної співпраці військових та місцевих мешканців. Крім того, СІМІСи розповсюдили газетну продукцію, надану нам місцевими активістами Кризового медіацентру м. Сєвєродонецьк та ГО “Восток-SOS”.

Крім того, ми відвідали підрозділи ЗСУ. В ході бесіди з військовослужбовцями та їх командирами ще раз переконались, що бойовий дух та морально-психологічний стан наших військових на висоті. Не дивлячись ні на погоду, ні на обстріли українські захисники жартують та перебувають у піднесеному настрої. А щоб їм було трохи комфортніше СІМІСи привезли гостинці від наших постійних друзів – львівських волонтерів. Зокрема, ми передали теплі речі та медикаменти. При цьому, передані препарати це, в першу чергу, протизастудні, противірусні засоби, вітаміни, перев’язувальні матеріали та зігріваючі препарати.

Отримали бійці і свіжу пресу, яку завжди із задоволенням читають.

Вчергове висловлюємо слова глибокої вдячності нашим добрим та постійним друзям зі Львова (Таня Балашова та компанія) за допомогу та небайдужість.

Слава Героям! 

 

Об’єднаний центр цивільно-військового співробітництва

  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

Последние комментарии