Проект “Війна і мир дитячими очима”

Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та редакція газети “Факти” розпочали спільний проект “Війна і мир дитячими очима”.

За спільної ініціативи Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України та редакції газети “Факти”, 11 листопада 2016 року, розпочато спільний проект направлений на дитячу аудиторію, який має назву “Війна і мир дитячими очима”.

Його метою є привернення уваги до проблем дітей, які мешкають у районі проведення АТО та вимушених переселенців. Ми запрошуємо дітей та підлітків, які мешкають на сході України, маленьких членів сімей вимушених переселенців та інших маленьких українців взяти участь в нашому конкурсі.

Пишіть нам, про що ви думаєте, про що мрієте, як вам живеться та яких чудес чекаєте від Різдва. Пишіть ручкою, олівцем, на комп’ютерах, диктуйте дорослим, як завгодно. Надсилайте ваші листи або звичайною поштою, або через знайомих, або по Інтернету. Головне щоб ми змогли отримати ваші розповіді і прочитати те, про що ви хочете розповісти світу. Якщо ви не можете відправити ваш лист жодним з перерахованих способів, передайте його будь-кому з офіцерів цивільно-військового співробітництва, які бувають у вашому населеному пункті. Обов’язково вказуйте, як вас звуть і зворотну адресу. Термін дії першого етапу конкурсу — до 25 грудня. До Різдва, 7 січня, ми підведемо підсумки і 10 авторів-переможців отримають призи від «ФАКТІВ» у вигляді планшетів, а ще 10 — цифрові фотоапарати від Благодійного фонду “МИР І КО”.

Просимо не засмучуватися тих, хто не встигне відправити своє послання до 25 грудня, і тих, хто не увійде в число переможців першого етапу нашого конкурсу. У наступному році ми обов’язково продовжимо ці змагання і в подальших етапах конкурсу зможе взяти участь кожний охочий.

Адреса для надсилання матеріалів: 04116 м. Київ, вулиця Ванди Василевської, 27/29, редакція газети «ФАКТИ»

Електронна адреса «ФАКТІВ»: contest@fakty.ua

Телефони: 044 (486-54-30) та 044 (482-32-01)

Последние комментарии