Маленькі українці у “Світанку”

Маленькі українці у “Світанку”

За дуже короткий проміжок часу офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва ОТУ “Луганськ” (м. Сєвєродонецьк) вдруге отримали запрошення відвідати дитячий садок №26 “Світанок”Сєвєродонецької міської ради. Маса позитивних вражень та емоцій від першого візиту примусили нас відкоректувати свій робочий план-графік заходів і ми з великою радістю прийшли знову.

Цього разу дітки підготували нам свято до Дня української мови та писемності. Ведучою програми виступила директор дошкільного навчального закладу Наумова Наталія Анатоліївна. Крім того, в гості до малят завітали музиканти Сєвєродонецького обласного музичного училища
імені С.С. Прокофєва, які доповнювали атмосферу свята своїми виступами. Символічно що, молодий але талановитий акордеоніст закінчив саме цей садочок.

В ході свята, під час ігор та конкурсів, діткам розповідали про нашу рідну українську мову, про те як вона зародилася та, взагалі, що таке мова як засіб спілкування. Дітки ж у своїх виступах лише підтвердили, що не існує ніяких перешкод у вивченні та використанні української мови, а мелодійність та співучість у поєднанні з дитячою щирістю зачарували військових до нестями.

Звичайно, ми не могли прийти без подарунків, усі дітки отримали маленькі сувеніри та солодощі з рук військових. Проте ніякий подарунок не може замінити радості від спілкування з малечею. Офіцери центру раді, що отримали таких маленьких але надзвичайно відкритих друзів. Тепер ми можемо з гордістю розповісти бійцям з передової, що їм є кого захищати і за що боротись.

На нашу думку, слова вдячності заслужили усі працівники дошкільного закладу та батьки, які у важкі для держави часи виховують не просто чудових і веселих діток, а майбутнє України.

Миру нам усім та злагоди. Віримо, що Збройні сили України забезпечать мир та веселе безтурботне дитинство усіх дітей України.

Слава Україні!

 

Об'єднаний центр ЦВС

  • dscn0863.jpg
  • dscn0865.jpg
  • dscn0884.jpg
  • dscn0904.jpg
  • dscn0909.jpg

Последние комментарии