Квест-гра - «Твоя майбутня професія»

Квест-гра - «Твоя майбутня професія»

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини.

Професійна орієнтація дітей потребує особливої уваги та відповідальності. Фахівці державної служби зайнятості завжди готові прийти їм на допомогу у виборі професійного майбутнього.

Нещодавно спеціалісти Новоайдарського районного центру зайнятості завітали до Райгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та провели змагально-мотиваційний інтерактивний захід для молоді – квест-гру «Твоя майбутня професія». Метою квесту було формування мотивації до праці, розвиток уміння приймати рішення, а також популяризація актуальних професій і спеціальностей. В заході брали участь учні 9-10 класів.

В грі учні не тільки здобули нові знання, але й отримали комунікативні навички (ефективного спілкування в різних формах та умовах), вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення загальної цілі.

Після вручення переможцям призів спеціалісти центру зайнятості  запросили всіх бажаючих на індивідуальну профконсультацію та психодіагностичне тестування до центру зайнятості.

 

О.М.Часнікова, директор Новоайдарського районного центру зайнятості                                                  

Последние комментарии