Юрій Гарбуз привітав наших спортсменів з тріумфом на Чемпіонаті світу з гирьового спорту

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз запросив на прийом збірну команду Луганщини з гирьового спорту, яка нещодавно повернулася зі світової першості в італійському Турині.

Про це повідомляє Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації.

Наші спортсмени вибороли 8 медалей і встановили новий світовий рекорд у дисципліні поштовх з довгим циклом. Очільник області нагородив тренера Валерія Суркіса та його підопічних Ірину Григоренко, Богдана Доценка, Олександра Касяненка та Марію Лук’янцеву Листами подяки Луганської облдержадміністрації.

«Ви – наша гордість і надія, – звернувся до спортсменів Юрій Гарбуз. – Вітаю Вас з перемогами та зичу нових спортивних досягнень!». Керівник області також подякував тренеру та юним чемпіонам за прославлення Луганщини на міжнародній спортивній арені та гарантував зі свого боку подальше всебічне сприяння.

Нагадаємо, днями в Італії (місто Турин) завершилась світова першість з гирьового спорту серед юніорів, дорослих та ветеранів.У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з 25 країн. Учасники чемпіонату змагались у трьох дисциплінах: поштовх з довгим циклом, ривок та сума двоборства.

До складу збірної від Луганської області увійшли чотири спортсмени, які виступали у віковій категорії «юніори».Так, за результатами змагань у своїх вагових категоріях луганчани завоювали 8 медалей: 5 золотих та 3 срібні.

Майстер спорту України міжнародного класу Ірина Григоренко завоювала І місце у дисципліні поштовх з довгим циклом, тим самим встановила світовий рекорд.

Богдан Доценко виборов три медалі: став першим у поштовху з довгим циклом, посів І місце за сумою двоборства та завоював ІІ місце у чоловічій естафеті.

Олександр Касяненко на світовій першості виборов дві медалі: золото за сумою двоборства та срібло у поштовху з довгим циклом.

Марія Лук’янцева стала чемпіонкою у дисципліні «ривок» та посіла друге місце у поштовху з довгим циклом.

Последние комментарии