У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт "Осінній настрій"

У Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся концерт "Осінній  настрій"

10 листопада затишна та привітна зала Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості зустрічала гостей концертної програми «Осінній настрій».

В програмі брали участь вихованці ансамблю духових інструментів, ансамблю гітаристів «ТВІНК» та зразкового оркестру народних інструментів. Для глядачів, якими стали рідні та близькі учасників, концерт став справжньою подорожжю у чарівний світ живої інструментальної музики.

Відкривали програму вихованці ансамблю духових інструментів. Юні талановиті виконавці створили гарний настрій та отримали заслужені бурхливі оплески. 

Продовжив концерт ансамбль гітаристів «ТВІНК». Розпочали вони з романтичного вальсу, а закінчили такою веселою запальною піснею «Venus», відомий приспів якої «She's got it» підспівували майже всі глядачі.

Вразив неповторно чарівним звучанням зразковий оркестр народних інструментів. 
Виступи його вихованців були дуже яскравими та різноманітними. Тут і народні пісні, і плясові, і твори відомих композиторів.

Під звуки української народної пісні «Черевички», яка стала заключною частиною концерту, глядачі вже не змогли стримати емоцій і бурхливими оплесками супроводжували композицію до самого кінця.

Дякуємо талановитим вихованцям за чудові виступи, а керівникам за відповідальну роботу та підготовку!

Последние комментарии