Продавець метало-пластикових вікон обманювала клієнтів

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ознаками заволодіння чужого майном шляхом обману (шахрайство), вчиненого повторно, тобто кримінального правопорушення, передбаченого   ч. ч.  1, 2  ст. 190 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 43 річна мешканка м. Сєвєродонецька, працюючи в магазині з продажу метало-пластикових вікон, вирішила покращити свій майновий стан  шляхом обману клієнтів.

Так, протягом травня-вересня поточного року шахрайка укладала договори та отримувала гроші за виготовлення та встановлення метало-пластикових конструкції жителям міста, однак, умови вказаних договорів не виконувала, а грошима кошти сплаченими заявниками розпоряджалась на власний розсуд.

Слідством визнано 19 потерпілих осіб в кримінальному провадженні, яким завдано матеріальної шкоди на загальну суму майже 175 тис. грн.

На теперішній час жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, 2 ст. 190 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді застави.

 

А.Черствая,  прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

Последние комментарии