В облдержадміністрації обговорили питання будівництва житла для переселенців із залученням іноземних банків

10 листопада перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко зустрівся з представниками Німецького консалтингового агентства «Joyn-Coop».

Представники агентства Ліна Гош та Крістоф Ренкен за дорученням Німецького державного банку KfW проводять попереднє дослідження щодо можливості фінансової підтримки будівництва або відновлення житла для внутрішньо переміщених осіб у Луганській області.

Під час зустрічі обговорювалися можливості та перспективи впровадження програми поліпшення житлових умов для переміщених осіб.

Перший заступник голови облдержадміністрації Роман Власенко повідомив, що на сьогодні на Луганщині зареєстровано майже 300 тисяч внутрішньо переміщених осіб, і одне з першочергових завдань керівництва області є забезпечення цієї категорії громадян житлом й робочими місцями.

За його словами, для Луганській області перспективними є кілька напрямів роботи з банком KfW: відновлення житла вздовж лінії розмежування, будівництво нового житла та пільгове кредитування придбання житла для переселенців.

 

Источник loga.gov.ua

Последние комментарии