Відбувся форум «Інноваційно-освітній простір навчальних закладів: науково-практичні досягнення»

Відбувся форум «Інноваційно-освітній простір навчальних закладів: науково-практичні досягнення»

2 листопада педагоги Луганщини провели обласний форум «Інноваційно-освітній простір навчальних закладів: науково-практичні досягнення».

Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Ткачова, ректор Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина Цимбал, представники педагогічних колективів навчальних закладів Луганщини, Львівщини та Тернопільщини, учасники та переможці Восьмого міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016».

У форумі також взяли участь представники підрозділів освіти районів і міст області, педагогічні працівники шести навчальних закладів обласного підпорядкування та 74 загальноосвітніх навчальних закладів.

Учасники Восьмого міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016» обговорили актуальні освітні надбання та вирішення питань оптимізації інноваційних процесів в Україні. Також у рамках роботи форуму відбулися заходи, на яких педагоги презентували власні напрацювання та розглянули основні завдання методичної служби в умовах реформування освіти.

У вітальному слові Ольга Лішик наголосила на важливості інноваційних процесів розвитку нової системи національної освіти: «Незважаючи на непростий етап, який сьогодні проходить Луганщина, сфера освіти області повністю реалізує загальноукраїнські реформи, націлені на ефективність та сучасний підхід у навчальному та виховному процесі».

Последние комментарии