Презентація актуальних та альтернативних вакансій

Презентація актуальних та альтернативних вакансій

Одним із джерел інформації про вакансії та можливість працевлаштування є ярмарки вакансій, які постійно організує служба зайнятості з метою допомоги роботодавцям щодо укомплектування вільних вакансій та безробітним особам  знайти бажану  роботу.

1 листопада в Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на якому фахівці центру зайнятості презентували актуальні та альтернативні вакансії. Здебільшого були висвітлені робітничі вакансії, які є актуальними на ринку праці.

Наприклад, ПрАТ «СО Азот» має потребу у вантажниках - фізично міцних чоловіках (змінний графік роботи, гідна заробітна платня, згуртований колектив); Сєвєродонецьке відділення Укрпошти запрошує працювати операторами комп’ютерного набору (робітника спершу навчають-стажирують працювати в електронній базі підприємства та знайомлять зі специфікою роботи) також їм потрібен листоноша. Підприємство ТОВ «ОГЗТ» працює в штатному режимі та має вакансії: машиніста тепловозу, складача поїздів, слюсаря з ремонту рухомого складу, стропальника, машиністів крану (залізничного та козлового), токаря та монтера колії. Підприємству ТОВ «Сєвєродонецькі металеві вироби та конструкції» потрібні токар, слюсар з механоскладальних робіт та вантажник. Ці та інші вакансії, які були розглянуті на заході чекають якнайшвидшого укомплектування! Якщо Вас зацікавила будь-яка інформація щодо вакансій, будь ласка, звертайтеся до Сєвєродонецького міського центру зайнятості за адресою: вул. Гагаріна, 116 у робочі часи: з 8-00 до 17-00.

Роботу знаходить той, хто її шукає!

 

Інформація направлена Сєвєродонецьким міським центром зайнятості

Последние комментарии