Міні–ярмарок вакансій – один із дієвих шляхів забезпечення кадрами підприємств

Міні–ярмарок вакансій – один із дієвих шляхів забезпечення кадрами підприємств

Фахівці Станично-Луганського районного центру зайнятості тісно співпрацюють з роботодавцями всіх форм власності щодо вирішення питання задоволення кадрової потреби. Одним з дієвих засобів вирішення мобільного та якісного укомплектування наданих вакансій роботодавців є проведення міні-ярмарок вакансій. Нещодавно такий захід відбувся в районному центрі зайнятості, в якому взяли участь представники підприємств: КП «Теплосервіс Станично-Луганського району» та Відділ освіти Станично-Луганського району, 26 безробітних. Представники роботодавців презентували діяльність підприємств.

Відкрила «Міні-ярмарок вакансій» начальник відділу взаємодії з роботодавцями – Ю. Гаманєнко, яка ознайомила учасників із ситуацією, що склалася на ринку праці району, з різновидом послуг, які надає служба зайнятості населенню та запропонувала перелік актуальних вакансій. Довела до відома учасникам графік та режим роботи підприємств, умови праці, вимоги до претендентів на робочі місця та особливості роботи.

Результатом зустрічі стало направлення на працевлаштування 17 осіб за професіями «Оператор котельні» та «Кочегар-опалювач».

 

Ю.Гаманєнко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Станично-Луганського РЦЗ

Последние комментарии