В Луганській області планується створити близька 300 робочих місць в легкій промисловості

В Луганській області планується створити близька 300 робочих місць в легкій промисловості

6 жовтня 2016 року Сергій Болотський – директор Луганського обласного центру зайнятості взяв участь у робочій зустрічі заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Кліменка та Рубіжанського міського голови Сергія Хортіва з власником ArberFashionGroupЮрієм Шпиртом.

На зустрічі обговорювались питання розвитку торгової марки Arberу Луганській області, зокрема, створення у м. Рубіжному фабрики з пошиття одягу і відкриття мережі магазинів.

Arber Fashion Group — найбільша торгово-виробнича компанія в фешн-індустрії України. В структуру компанії входить виробниче об’єднання і торгова мережа «Arber». Бренд «Arber» існує з 1990 року. Прихильність йому впродовж 20 років проявляють більше 100 000 постійних клієнтів по всій країні, що говорить про високу якість продукту і його актуальностіArber Fashion Group включає в себе роздрібну мережу магазинів по всій Україні та в Європі.

ТМ Arber- провідний національний бренд в сегменті fashion-retail- займає більше 10% цільового сегменту ринку, тому просування цього бренду в Луганській області сприятиме розвитку економічного потенціалу області та створенню нових робочих місць.

Последние комментарии