Сєвєродонецька міська рада офіційно звернулася до голови Луганської ОДА

Сьогодні газета "МГ" отримала від Сєвєродонецької міськради лист наступного змісту:
 
Згідно з розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації від 11.07.2016р. №402 «Про затвердження Переліку об’єктів і заходів, що будуть здійснюватися за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Луганської області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження» був затверджений відповідний Перелік об’єктів та заході
в, до якого увійшли 10 об’єктів на загальну суму 15 млн. грн. на здійснення капітальних ремонтів дошкільних закладів. 
За рахунок цих коштів планувалось виконати комплексні роботи з термомодернізації будівель, енергосанації, утеплення стін та інше.
 
На 22 серпня 2016 року ці кошти місто не отримало. Сєвєродонецька міська рада офіційно звертається до голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Ю.Г. Гарбуза  повідомити про стан погодження Переліку об’єктів і заходів з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету та підготовку відповідних змін до обласного бюджету, а також посприяти в прискоренні виділення коштів на реалізацію Переліку об’єктів і заходів, що планується здійснювати за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Луганської області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження в 2016 році.
 
 
В.о. міського голови А.В. Коростельов

Последние комментарии