У Сєвєродонецьку відбудеться Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку

У Сєвєродонецьку відбудеться Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку

У рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» за фінансової підтримки Уряду Японії 18 серпня 2016 р. у Сєвєродонецьку відбудеться Регіональний форум з обміну досвідом у сфері місцевого економічного розвитку.

Мета Форуму – представити та поширити успішні практики в сфері місцевого економічного розвитку серед органів влади, які причетні до створення нових робочих місць та розвитку приватного сектора.

Доповідачі та учасники тематичних панелей Форуму – представники влади Донецької та Луганської областей, які взяли участь у навчальних візитах до семи регіонів у липні-серпні 2016 року.

До участі в Форумі запрошуються представники органів влади Донбасу, представники бізнес-інфраструктури та експерти, які працюють в сфері місцевого економічного розвитку.

Форум відбудеться в конференц-залі готелю «Мир» (м. Сєвєродонецьк, вул. Лисичанська, 1, 4-й поверх) з 9:00 до 18:00.

Програма Форуму за посиланням: https://goo.gl/0kX7ZD

Обмін досвідом дозволить допомогти органам влади з Донецької та Луганської областей ефективніше реалізовувати проекти регіонального розвитку, що сприятиме відновленню економічного і соціального розвитку Донбасу.

 

Довідково:

В рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» за фінансової підтримки Уряду Японії протягом липня-серпня 2016 року проведено 19 навчальних візитів до 7 регіонів України з наявним досвідом успішної реалізації проектів у сфері місцевого економічного розвитку та створення нових робочих місць.

Учасники навчальних візитів – представники органів місцевої та регіональної влади, органів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств, представники громадськості Донецької та Луганської областей. Загалом у навчальних візитах взяло участь 370 осіб із Донецької та Луганської областей.

В ході навчальних візитів відбулося ознайомлення учасників з успішним практичним досвідом місцевого економічного розвитку, залучення інвестицій, розвитку бізнесу, проектної діяльності.

Контактна особа, відповідальна за тематичне наповнення Форумів – Олександр Осовець, спеціаліст із питань працевлаштування та зайнятості Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» (oleksandr.osovets@undp.org, 050-353-09-75, 098-274-06-45).

 

Источник: веб-сайт Луганской ОГА

Последние комментарии