На Луганщині відбулись урочистості з нагоди першої річниці створення Національної поліції України

На Луганщині відбулись урочистості з нагоди першої річниці створення Національної поліції України

4 серпня в приміщенні Сєвєродонецького міського палацу культури відбулися урочисті заходи на честь професійного свята - Дня Національної поліції України. У заході взяли участь особовий склад поліції Луганщини, ветерани і пенсіонери органів внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

З привітальними словами до присутніх звернулися начальник ГУНП в Луганській області полковник поліції Сергій Коміссаров, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, представники силових відомств, громадськості та волонтери.
Сергій Коміссаров зазначив, що сьогодні дуже важкий і складний період у житті нашої країни. Саме правоохоронці Луганщини забезпечують безпеку та правопорядок наших співвітчизників на передових рубежах Держави. Обов'язок кожного з нас - забезпечити мир і спокій на нашій землі.

Кращі працівники поліції отримали нагороди, грамоти та подяки від Президента, Міністерства внутрішніх справ, Голови національної поліції та обласної військово-цивільної адміністрації.

Подарунком для особового складу стала експозиція єдиного в Україні «Музею на крилах» та зворушливий виступ «янголят», які з дитячою щирістю і любов'ю побажали правоохоронцям всього доброго і світлого.

Вразив присутніх показовий виступ спецпризначенців. А«родзинкою» свята став виступ яскравого колективу - ансамблю пісні й танцю «Патруль».

Последние комментарии