У Попасній відбувся дружній матч між ветеранами футболу міста та ветеранами збірної України

У Попасній відбувся дружній матч між ветеранами футболу міста та ветеранами збірної України

Минулої п’ятниці, 22 липня, у місті Попасна відбувся дружній матч серед ветеранів футболу міста Попасна та ветеранів збірної України. Про це повідомляє управління молоді та спорту ЛОДА.

Захід приурочено ІІ річниці визволення міста від незаконних збройних формувань.

Перед початком дружнього матчу, присутніх вітали організатори свята – голова Попаснянської райдержадміністрації Роман Власенко та Попаснянський міський голова Юрій Онищенко. До речі, Юрія Іванович приймав безпосередню участь у матчі, як капітан Попаснянської збірної.

Гра не залишила глядачів байдужими, рясніла небезпечними моментами та, не дивлячись на рахунок «2:1» на користь гостів нашого міста, вболівальники отримали безліч позитивних вражень, і після матчу від них не було відбою у роздягальні: кожен хотів сфотографуватися на пам’ять із футболістами та отримати автограф.

На цьому урочистості не закінчилися. Крім видовищного футболу на жителів міста чекав Фестиваль сучасної української пісні, концерт творчого проекту «Шлягер року», який цього разу представляв український співак EL Кравчук та молодіжна дискотека.

Последние комментарии