Стартував турнір з футболу «Кубок голови ЛОВЦА-2016»

Стартував турнір з футболу «Кубок голови ЛОВЦА-2016»

Урочисте відкриття обласного турніру відбулось сьогодні, 23 липня, у Сєвєродонецьку. Про це повідомляє управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Привітали учасників змагань заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко та голова Луганської обласної федерації футболу Віктор Безрук.

– Кубок голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації стає доброю традицією для Луганщини. Минулого року понад 50 команд змагались за звання найкращої. Впевнений, цього року учасників буде неменше. Бажаю всім футболістам хорошої гри, гідного суперника і впевненої перемоги, – сказав Юрій Кравченко.

І етап змагань на території регіону проходитиме з липня по вересень. Турнір охопить всі міста та райони Луганської області.

Сьогодні в місті Сєвєродонецьк в рамках І етапу Кубку голови ВЦА з футболу взяли участь 12 команд: «Динамо», «Линик», «Арсенал», «Щит», «Фанат», «Мета», «Каскад», «АК-47. Физкультурник», «Восток», «Прокуратура», «Металист», «Олимпик».

Для довідки:

Турнір з футболу «Кубок голови ВЦА» проходить у три етапи:

І етап (липень-вересень) – змагання в містах та районах Луганської області;

ІІ етап (вересень-жовтень):

Група «А». 25 вересня. Місце проведення – смт. Марківка.

Група «Б». 25 вересня. Місце проведення – м. Кремінна.

Група «В». 2 жовтня. Місце проведення – м. Старобільськ.

Група «Г». 9 жовтня. Місце проведення – м. Сєвєродонецьк.

ІІІ етап (14 жовтеня) – фінал турніру.

У змаганнях приймають участь команди відряджених підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення, ГУ УМВС України в Луганській області, ГУ ДФС України в Луганській області, Управління СБУ в Луганській області, Збройних Сил України і Національної Гвардії, трудових колективів підприємств, громадських організацій, держслужбовців міст та районів Луганської області, аматорські команди.

Последние комментарии