Із учасника АТО – в підприємці: пошук нових сенсів до успішної професійної реалізації в мирному житті

Із учасника АТО – в підприємці: пошук нових сенсів до успішної професійної реалізації в мирному житті

Відкриття бізнесу – непростий крок, який потребує професійних знань, умінь та капіталовкладень. Але той, хто вирішив ризикнути, зазвичай опиняється на плаву - отримує і роботу, і заробіток. Саме такий крок вирішив зробити військовослужбовець, демобілізований із Збройних Сил України, учасник антитерористичної операції Роман Григорович, коли на семінарі «Як розпочати свій бізнес» в Новопсковському РЦЗ дізнався про можливість започаткування власної справи шляхом отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.

Ініціативна людина, за освітою фельдшер. Має стаж роботи масажиста.

За направленням центру зайнятості пройшов навчання в Луганському центрі професійно-технічної освіти ДСЗ за напрямом «Основи бізнес-планування» та підготував бізнес-план на тему «Діяльності із забезпечення фізичного комфорту (оздоровчий масаж), який успішно захистив.

Відповідаючи на запитання членів комісії, Роман Григорович зауважив, що масаж – це не лише найдревніший метод лікування і приємна процедура, що зцілює душу й тіло, а ще й можливість мати хороший прибуток та задоволення від того, що ти можеш допомогти людям.

У радянські часи поняття "масаж" сприймалося виключно, як метод лікування, оскільки ця послуга офіційно була доступна тільки в медичних установах. Зараз все змінилося кардинальним чином. Численні масажні студії, салони краси, спортивні і фітнес-клуби, просто приватні особи пропонують свої послуги зі зняття стресу і відновлення енергетики пацієнтів за допомогою релаксаційного масажу.

Бізнес-ідея автора полягає в організації масажного кабінету для надання послуг оздоровчого масажу, який сприяє підвищенню працездатності м’язів, прискорює відновлення працездатності після посиленого фізичного навантаження. До його послуг входять різноманітні види масажів: профілактичний, коригуючий, антицелюлітний, моделюючий, тонізуючий, розслаблюючий та ін.

Запорукою успіху молодий чоловік вважає впевненість у власних силах, чіткий план дій, наполегливість у досягненні мети та підтримку фахівців служби зайнятості Новопсковського районного центру зайнятості.

 

І.Мага, провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Новопсковського районного центру зайнятості 

Последние комментарии