Відбувся тренінг для профконсультантів міських та районних центрів зайнятості Луганської області

Відбувся тренінг для профконсультантів міських та районних центрів зайнятості Луганської області

21 липня на базі Сєвєродонецького міського центру зайнятості представниками Луганської обласної служби зайнятості був проведений тренінг для фахівців відділів активної підтримки безробітних – профконсультантів міських та районних центрів зайнятості Луганської області. 

Під час заходу учасники тренінгу продемонстрували знання рекрутингу в рамках роботи антикризового регламенту, видів та засобів профорієнтаційної роботи; отримали навички корегування та використання резюме для працевлаштування безробітних, переведення вимог роботодавця в професійно-кваліфікаційні характеристики шукача роботи;  опанували використання існуючого в СЗ психодіагностичного  інструментарію в процесі проведення профконсультації із застосуванням методик; усвідомили свою роль в діяльності служби зайнятості, в т.ч. у взаємодії з іншими фахівцями центру зайнятості.

Також, з метою  попередження професійного вигорання фахівців центрів зайнятості, тренерами були проведені спеціальні вправи та тести, які мають стати у нагоді як у професійній сфері, так і особистому житті.

Присутні брали активну участь у дискусіях. 

  • img_8130.jpg
  • img_8134.jpg
  • img_8141.jpg
  • img_8132.jpg
  • img_8136.jpg

Последние комментарии