Аграрна партія вимагає скасувати вибори у 114-му виборчому окрузі

Про це повідомляє Прес-служба Луганської обласної організації Аграрної партії України. "Аграрна партія України вимагає скасувати вибори у 114 в.о. через масові порушення під час самих виборів та підрахунку голосів.

Аграрна партія України звертає увагу та те, що декілька кандидатами відбувався підкуп виборців, членів ДВК та ОВК. Всупереч закону після відкриття дільниць масово змінювалися члени ДВК. Свідомо завищувалася явка виборців на “потрібних дільницях” та відбувалося голосування “мертвих душ”.

За даними кандидата в народні депутати по 114 виборчому округу Олексія Малеванця, явка не перевищувала 42 % тоді, як за офіційними даними ЦВК у виборах взяли участь 62 %. Чисельні порушення, заміна членів дільничних та окружних коміссій в день проведення голосування, “замінування” дільниць під час підрахунку голосів роблять неможливим встановлення істини.

Усі ці порушення є ознакою масштабної фальсифікації. Суперечать принцам представницької демократії та правової держави.

Обраний таким чином депутат не представлятиме інтересів більшості людей, як того вимагає Конституція України.

Аграрна партія України засуджує використання брудних технологій у виборчому процесі. Вважаємо, що Україна поклала занадто багато людських життів для захисту демократії, щоб її сьогодні так плюндрували.

Звертаємося до Центральної виборчої комісії з вимогою визнати вибори недійсними. Звертаємося Президента України, як гаранта Конституції та до Верховної Ради, як головного представницького органу, з вимогою зупинити наругу над Конституцією, яка зараз відбувається на Луганщині.

Вибори мають бути визнаними недійсними. Повторні вибори мають відбуватися під пильним наглядом українських та міжнародних спостерігачів.

Последние комментарии