Упродовж минулої доби зафіксовано 77 випадів відкриття вогню

В районі проведення АТО російські окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Упродовж минулої доби зафіксовано 77 випадів відкриття вогню. З них 37 на Маріупольському, 31 на Донецькому та 9 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії ворог бив по наших опорних пунктах у Павлополі. Крім цього, 122 мм самохідні установки він застосував у Водяному, 120 мм міномети - у Широкиному, Гранітному, Мар’їнці і Талаківці. Біля Широкиного активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку неспокійно було в Авдіївці. Противник вів вогонь по наших військах із 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. З мінометів калібру 120 мм окупанти обстріляли укріплення українських захисників у Новоселівці Другій, Невельському та поруч шахти Бутівка. Також, на Донеччині ворог задіяв бронетехніку, зенітні установки, протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети.

На Луганщині супротивник стріляв 120 та 82 мм мінометами по наших позиціях у Старому Айдарі. Також, мінометному обстрілу піддалися Новозванівка та Новоолександрівка.

Последние комментарии