Пам’ятка виборцю

На проміжних парламентських виборах 17 липня 2016 року ви обиратимемо депутата до Верховної Ради України по 114 округу, який буде ухвалювати закони, за якими живе країна.

На виборчій дільниці ви отримаєте один бюлетень.

Бюлетень світло-блакитного кольору – для голосування за одного кандидата. Прізвища кандидатів подано згідно з алфавітом. До парламенту потрапить тільки один кандидат з цього списку – той, який набере більшість голосів виборців.

Ваш голос за кандидата – це позначка «+» або інша в клітинці світло-блакитного бюлетеня напроти прізвища обраного вами кандидата.

На одному бюлетені можна поставити лише одну позначку, інакше він буде визнаний недійсним.

Увага! Виборчі дільниці працюють з 8:00 до 20:00. Обов’язково візьміть свій паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України, для військовослужбовців строкової служби – військовий квіток.

Важливо! Не можна виносити бюлетень за межі виборчої дільниці – це є порушенням виборчого законодавства. Якщо ви бачите, що хтось чинить порушення – виносить бюлетень за межі дільниці, голосує за чужим паспортом, підкуповує виборців або агітує у день голосування, — потрібно повідомити про це працівників правоохоронні органів, які чергують на дільниці.

Пам’ятайте, що, порушуючи виборче законодавство, злочинці крадуть ваш вибір та майбутнє нашої країни!

 

Департамент масових комунікацій Луганської облдержадміністрації

Последние комментарии