Успішне навчання на підставі виданого ваучера

 Успішне навчання на підставі виданого ваучера

30 червня у Сєвєродонецькому хіміко-механічному технікуму Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля було завершено навчання на підставі виданого ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. 

У 2013 році до міського центру зайнятості звернулися 2 особи з числа зайнятого населення, а саме Віктор Сівірін та Ольга Сокульська, щодо надання ваучера на навчання  для осіб старше 45 років та у яких стаж становить не менш 15 років. Вони отримали ваучер на навчання за спеціальністю монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд у Сєвєродонецький хімико-механічний технікум. Навчання проходило на заочному відділенні технікуму і тривало 3 роки.

Після успішного закінчення навчання особи отримали дипломи державного зразка молодшого спеціаліста  та здобули кваліфікацію техніка-електрика.

Це ще раз свідчить про те, що  люди хочуть працювати. Вони активно шукають роботу і постійно навчаються, підвищують свою кваліфікацію та набувають нових знань та умінь.

 

 

Інформація направлена Сєвєродонецьким міським центром зайнятості.

  • 100_7243.jpg

Последние комментарии