Літній табір відпочинку для дітей стартував

Літній табір відпочинку для дітей стартував

Розпочав свою роботу табір відпочинку „Зоря”. 5 липня двері гостинно відчинились для спеціалістів Рубіжанського міського центру зайнятості.

Свіже повітря, літнє лагідне сонечко сприяли відвертій щирій розмові, дружньому спілкуванню.

Так, із дітлахами 10-12 років (5,6 містечка) були проведені профорієнтаційні заходи у вигляді конкурсів, вікторин. Для дітей розкрився різноманітний світ професій із їх характерними особливостями діяльності. Не дивлячись на малий вік, школярі зрозуміли, що та людина в своєму житті досягла успіху, яка доклала великих зусиль для самовираження через працю, що майбутнє залежить від обраної професії, а починається все в ранньому дитинстві, із наполегливості у навчанні. Підсумком зустрічі стало прислів'я „Щастя саме не дається, а працею дістається”.

Не менш цікава була зустріч з 1,2 містечками. Це учні 8-9 класів, які вже не раз замислювалися про майбутню професію. Дискусія „Професія за покликанням” допомогла сформулювати загальну готовність учнів до професійного самовизначення, вивчення професійних інтересів, схильностей учнів.

Корисною була інформація – гра „Світ нових професій”. Міні-тренінг „Моделюємо своє майбутнє” яскраво показав можливості кожної людини досягти мети шляхом обраної, любимої професії.

Зустріч для всіх закінчилась приємно: таборчани отримали призи й „солодкі” також.

Діти й фахівці центру зайнятості чекають на нову зустріч.

 

Гра «Світ нових професій»

Последние комментарии