Невідомі побили голову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114

4 липня о 21.30 до чергової частини Сєвєродонецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля під’їзду будинку № 43 по проспекту Гвардійському м. Сєвєродонецька лежить чоловік. Повідомляє відділ комунікації з громадськістю управління Національної поліції в Луганській області.
Виїздом на місце події співробітниками слідчо-оперативної групи встановлено, що 04.07.2016 о 21.20 біля будинку двоє невідомих спричинили тілесні ушкодження голові окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу № 114 гр. Б. 1976 р.н. (мешкає: пр. Гвардійський, 43).
Потерпілого з діагнозом: ЗЧМТ, СГМ, рвано-забійні рани нижнього віка правого ока, руйнування правого очного яблука, чисельні підшкірні гематоми голови та правого передпліччя» госпіталізовано до реанімаційного відділення ЦМЛ м. Сєвєродонецьк.
 
Даний факт внесений до ЄРДР та попередньо кваліфікований за ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство). Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, які скоїли кримінальне правопорушення.

Последние комментарии