Оздоровча кампанія в Луганській області стартувала та набирає обертів

Усього в області проживає близько 60 тисяч дітей, з яких 31 288 дітей підлягають обов’язковому оздоровленню згідно з чинним законодавством, у тому числі діти-переселенці. З початку червня оздоровленням та відпочинком охоплені 13 285 дітей, серед них 8 253 дитини пільгових категорій, оздоровлені – 2 514 дітей, 10 771 – охоплені відпочинком.

Загалом планується оздоровити та надати літній відпочинок 20 тисячам дітей Луганщини.

Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

До відпочинку луганських дітей активно долучаються партнери з Рівненської, Чернівецької, Полтавської, Хмельницької, Житомирської, Херсонської, Харківської, Волинської, Львівської, Одеської областей, де вже відпочили 1 125 дітей.

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик підкреслила, що цього літа маленькі жителі Луганщини відпочинуть й за межами України: у Латвії, Литві, Румунії, Хорватії та Австрії.

На заходи із підготовки та проведення літньої оздоровчої кампанії з місцевих бюджетів станом на 30 червня 2016 року виділено маже
3,5 млн грн, залучено понад 2 млн позабюджетних коштів.

«З обласного бюджету виділені кошти для відпочинку та оздоровлення дітей, які проживають у так званій «сірій зоні». Ми намагаємося робити максимум можливого для нашого підростаючого покоління. Щоб усі негаразди сьогоднішнього часу наші діти відчували якомога менше», –  наголосила Ольга Лішик.

Последние комментарии