Бійці батальйону ПСПОП «Луганськ-1» завітали до Кремінського дитячого табору «Мрія»

Бійці батальйону ПСПОП «Луганськ-1» завітали до Кремінського дитячого табору «Мрія»

Тісна дружба поліцейських батальйону «Луганськ-1» з вихованцями учбових закладів Луганщини та дітьми, які у літній період відпочивають та оздоровлюються у дитячих таборах, вже стала традицією. Повідомляє відділ комунікації ГУНП в Луганській області.

Так, 22 червня поліцейські батальйону разом із представниками громадської організації «Громадянський корпус» завітали у Кремінський дитячий табір «Мрія». Відчувалось, що діти з радістю очікували своїх поліцейських друзів. Музичні привітання, танці, флешмоб, малюнки в подарунок – такими дитячими акціями зустрічали вихованці табору своїх друзів. А потім, разом грали у настільний теніс, футбол і фотографувались на пам'ять.

Заступник командира батальйону Костянтин Скліфус подарував табору прапор батальйону «Луганськ-1», розповів дітям про те, як у травні 2014 року бійці батальйону дислокувались саме на території цього дитячого табору і не давали можливості бойовикам та їх диверсійним групам протиснутись у глибину території Луганщини, про бойове зіткнення з ворогом.

- Заради щасливих дитячих очей, щирих посмішок та світлого майбутнього наших дітей, ми сьогодні захищаємо від агресора незалежність та цілісність нашої Держави. Протягом останніх років дуже мало приділялось уваги саме патріотичному вихованню наших дітей, тому зараз потрібно цей пробіл виправляти. Взаємодія бійців батальйону з дітьми – елемент військово-патріотичного виховання. Адже ми відчуваємо себе не тільки захисниками Батьківщини, а й старшими друзями маленьких хлопчиків та дівчат, - підкреслив Костянтин Скліфус.

Последние комментарии