Відпочинок з користю

Відпочинок з користю

Традиційно, з початком літньої оздоровчої кампанії спеціалісти Марківського районного центру зайнятості проводять цікаві профорієнтаційні заходи для дітей, що відпочивають  в місцевому оздоровчому таборі «Лісова Галявина». 23 червня з таким заходом вони завітали до вихованців з Марківського району, що оздоровлюються у вищевказаному таборі.

«Подорож у світ професій» – під такою назвою проходило дійство. Його головною метою стало надання профорієнтаційної допомоги школярам у свідомому професійному самовизначенні через пізнавально-розважальні форми профорієнтаційної роботи, розширення уявлення дітей про світ професій, сприяння розвитку у молоді спрямованості на самопізнання і власну активність як основи професійного самовизначення, популяризація професій, які є актуальними на ринку праці.

Хлопці і дівчата жваво відгадували загадки, анаграми про професії, брали участь у конкурсах «Назви професію на букву», «Професії наших предків», «Юні поети», іграх «Авіаконструктор», «Медики», дискутували про «престижні» та «непрестижні» професії. Найменші дітлахи  демонстрували свої знання зі світу професій у малюнках на асфальті.

 

Н.Кривошлик, провідний фахівець з питань зайнятості Марківського РЦЗ

Последние комментарии