Луганській області на реалізацію 34 проектів передбачено виділення 188,2 млн грн з Дерфонду регіонального розвитку

Луганщина у 2016 році планує отримати з державного бюджету фінансування на програми, що передбачені в ньому, повідомляє прес-служба ЛОДА.

8 червня на засіданні Кабінету Міністрів України затверджено розподіл коштів з Державного фонду регіонального розвитку по регіонах – Луганській області на реалізацію 34 проектів передбачено виділення 188,2  млн грн.

Слід зазначити, що фінансування проектів з державних бюджетних програм передбачає дотримання їх напрямів та низки умов.

Так для ДФРР це відповідність пріоритетам стратегії регіонального розвитку, підтримка об’єднаних територіальних громад, 10 % співфінансування.  

Основні напрями реалізації проектів – відновлення об’єктів соціальної сфери, житлово-комунального господарства, дорожньо-транспортної інфраструктури, житлових будинків.

У цьому році це 5 проектів обласного значення на суму 52 млн грн, 6 проектів м. Сєвєродонецька на 36 млн грн, 6 проектів Попаснянського району на 32,7 млн грн, 2 проекти м. Старобільска на 21,02 млн грн, 1 проект Новоайдарського району на 7,33 млн грн, 2 проекти Кремінського району на 7,06 млн грн, 2 проекти Сватівського району на 6,09 млн грн, 4 проекти Троїцького району на 4,26 млн грн, 2 проекти Міловського району на 2,48 млн грн, а також 3 проекти об’єднаних територіальних громад – 2  Білокуракинської на 0,724 млн грн і 1 проект Новопсковської на суму 1,24 млн грн.

На ці кошти планується виконати капітальний ремонт 5 закладів охорони здоров’я, здійснити заходи з енергоефективності та реконструкції 4 шкіл і 2 дошкільних закладів, відремонтувати 6 доріг, 3 мости, провести ремонт 8 об’єктів інженерних комунікацій та інші об’єкти.

Последние комментарии