В Сєвєродонецьку привітали медичних працівників із професійним святом

В Сєвєродонецьку привітали медичних працівників із професійним святом

17 червня, напередодні Дня медичного працівника, в Сєвєродонецькому Палаці культури відбувся урочистий захід з нагоди цього свята.

Були і вітання від керівництва міської ради. Звернувся до присутніх в залі заступник міського голови Андрій Анатолійович Гавриленко.

«Від імені міської ради та виконкому прийміть щирі вітання з вашим професійним святом, з Днем медичного працівника. Якщо говорити про роль медицини, про роль медичних працівників, важко переоцінити ваш внесок та вашу значимість в життєдіяльності нашого міста. Без вас неможливе існування суспільства на сьогоднішній день. Саме до вас йдуть за допомогою, надією та порятунком, - сказав Андрій Анатолійович. – Нехай вас оберігає Бог. Здоров’я вам, добробуту, щастя та миру».

Грамотами та квітами від виконкому за багаторічну самовіддану і сумлінну працю, високий  професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності за доручену справу та з нагоди Дня медичного працівника були нагороджені медичні працівники. Серед них: лікар-дерматовенеролог шкірно-венерологічного  відділення консультативно-діагностичного поліклінічного відділення № 1 КУ “ Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Наталія Леонтіївна Корчма, лікар-офтальмолог консультативно-діагностичного поліклінічного відділення № 2 КУ “ Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Валентина Анатоліївна Костирко, лікар-фтизіатр протитуберкульозного відділення консультативно-діагностичного поліклінічного відділення № 1 КУ “ Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Ольга Анатоліївна Панькова, лікар-фтизіатр протитуберкульозного відділення консультативно-діагностичного поліклінічного відділення № 1 КУ “ Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Юрій Вікторович Жилін, лікар загальної практики-сімейний лікар амбулаторного відділення № 3 КУ “Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги ” Лариса Володимирівна Чепурна, лікар загальної практики–сімейнийлікар амбулаторного відділення № 2 КУ “Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги ” Валентина Іванівна Фоміна, сестрамедична стаціонару педіатричного відділення КУ “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Світлана Миколаївна Мотора, медичнийреєстратор жіночої консультації № 2 міського Перинатального центру КУ “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня ” Світлана Анатоліївна Степаненко. Почесною грамотою та грошовою винагородою від виконкому за багаторічну самовіддану і сумлінну працю, високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності за доручену справу та з нагоди Дня медичного працівника нагороджена лікар-кардіолог кардіологічного відділення КУ „Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”Ольга Іванівна Олійник.

Також привітав під час заходу своїх колег начальник управління охорони здоров’я Сєвєродонецької міської ради Роман Валерійович Водяник. «Дозвольте привітати вас з цим святом та побажати вам, передусім, здоров’я та миру. Ви - найкращі медичні працівники, яких я знаю. Ви довели можливість праці не тільки в мирний час, але й в надзвичайних ситуаціях. І на сьогоднішній день наша охорона здоров’я не тільки благополучно функціонує та працює, але й розвивається, - сказав Роман Валерійович. – Дякую вам за все. Здоров’я вам та миру».

Після офіційної частини медичних працівників вітали із професійним святом творчі колективи міського Палацу культури.

 

Відділ внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии