Розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг Луганської області

В допомогу підприємцям та мешканцям області розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг Луганської області

Для спрощення процедури започаткування підприємницької діяльності в області на території, підконтрольній українській владі, в усіх районних центрах та містах обласного значення створені та діють 15 центрів надання адміністративних послуг. Центр у м. Сєвєродонецьку виконує функції обласного.

Метою роботи центрів надання адміністративних послуг є прозорість, відкритість, протидія корупції або мінімізація умов для проявів корупції, спрощення процедури надання послуг органами місцевого самоврядування та виконавчої влади всім категоріям споживачів. Центри сприятиме отриманню максимуму адміністративних послуг в одному місці, наданню адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень.

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації спільно з керівниками центрів надання адміністративних послуг міст обласного значення та районних державних адміністрацій розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг, до якого увійшла інформація про контактні дані, режим роботи центрів, тощо.

Довідник розміщено на веб-сторінці Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації (http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/
у розділах: 
«Адміністративні послуги» (підрозділ «Про центри надання адміністративних послуг») та «Підприємництво» (підрозділ «На допомогу підприємцю»).

Последние комментарии