Психолог-профконсультант Сєвєродонецького МЦЗ провів тренінг

Психолог-профконсультант Сєвєродонецького МЦЗ провів тренінг

8 червня психологом-профконсультантом Сєвєродонецького міського центру зайнятості Наталією Калініною проведений тренінг для адміністраторів залу базових центрів зайнятості Луганської області.

Тренінг пройшов в неформальному, невимушеному спілкуванні, яке відкрило перед групою безліч варіантів розвитку та розв'язання проблем, які могли виникнути під час впровадження та апробації антикризового Регламенту. Процес навчання був цікавим та необтяжливим та повністю охопив весь потенціал спеціаліста, а саме: рівень та обсяг компетентності (соціальної, емоційної та інтелектуальної), самостійність, здатність до прийняття рішень, до взаємодії з клієнтами служби зайнятості. Під час тренінгу учасники набули нові професійні навички та уміння, опанували нові технології у професійній сфері. Змінили погляд на процес навчання та зрозуміли, що він може давати наснагу та задоволення

Завдяки об'єднанню в тренінговій роботі різних спеціалістів служби зайнятості та плідної співпраці знаходяться ефективні шляхи розв'язання поставлених проблем та задач.

Последние комментарии