Юрій Гарбуз провів нараду з ректорами ВНЗ Луганщини

Юрій Гарбуз провів нараду з ректорами ВНЗ Луганщини

Сьогодні голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз провів координаційну раду ректорів вищих навчальних закладів. Повідомляє Департамент масових комунікацій Луганської обласної державної адміністрації.

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, начальник відділу професійної освіти та науки, в. о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Поскрякова.

 

На раді були розглянуті питання відновлення матеріальної бази ВНЗ, закриття кадрових питань. Обговорювалась методика стимулювання вступу українських та закордонних абітурієнтів, студентів з непідконтрольних територій до луганських закладів освіти, будівництво студентських гуртожитків.

Юрій Гарбуз звернув увагу на необхідність створення дорожньої карти для координації облдержадміністрації з Луганським медичним університетом. Це призведе до налагодження процесу розподілу молодих спеціалістів – медиків на ФАПи області, реалізації третього рівня медичної допомоги. Для допомоги у логістичній сфері надання медичних послуг були залучені спеціалісти з Італії, Латвії та Литви.

«Ми ніколи не закінчимо війну, якщо ми не відкинемо свою «містечковість», і ми ніколи не повернемося до Луганська, якщо не будемо дослухатися один до одного», – очільник Луганщини Юрій Гарбуз.

Последние комментарии