Сєвєродонецьк очима дітей

Сєвєродонецьк очима дітей

За ініціативою громадської організації " За Сєвєродонецьк", з нагоди дня міста та Дня захисту дітей серед учнів 1-11 класів загальноосвітніх закладів, було проведено конкурс фотографій на тему "Сєвєродонецьк -місто моєї мрії."

Юні фотографи- аматори з усіх шкіл представили свої роботи до методичного центру відділу освіти.

Поважне жюрі у складі методистів СМЦ, головного спеціаліста з виховної роботи відділу освіту відібрали кращі роботи юних фотографів і передали їх до громадської організації. Другий етап конкурсу відбувався під час засідання директорів підприємств,які входять до складу громадської організації "За Сєвєрородонецьк", керівника гуртка "Фотомагія" Нехаєвої О.М., методиста СМЦ Шпаковової В.М., журналіста Тетяни Вергун.

Умови конкурсу передбачали вибір фотографії, яка буде розміщена на білборді. Скоро мешканці та гості Сєвєродонецька зможуть побачити найкраще конкурсне фото на одній з міських вулиць.

Автори 30 фотографій отримають грошові виногороди, а всі інші - призи за участь у конкурсі. Усі 64 конкурсні фотороботи дітей були виставлені на огляд сєвєродончан у День міста. Спонсором конкурсу є громадська організація " За Сєвєродонецьк".

 

Інформація комунальної установи "Сєвєродонецький методичний центр"

Последние комментарии