Спортивна команда Сєвєродонецької міськради посіла перше місце серед міст в обласних змаганнях

21 травня в Кремінній проходив півфінал щорічних спортивних змагань серед держслужбовців та посадових осіб міських рад та районних адміністрацій області.

В цьому етапі приймали участь чиновники з Кремінського, Сватівського, Старобільського районів, а також міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Вони змагалися у чотирьох видах спорту: настільний теніс, волейбол, шахи та шашки. В результаті напруженої боротьби команда Сєвєродонецької міськради в заліку серед міст посіла перше місце, а в міжрайонному – четверте.

До складу команди Сєвєродонецької міськради увійшли працівники відділів молоді та спорту, внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, організаційного відділу, відділу культури та інших підрозділів закладу.

Приймав участь у змаганнях і заступник міського голови з питань молоді та спорту Олексій Іванович Ярош. Він у складі сєверодонецької команди грав у волейбол. Олексій Іванович каже, що наші спортсмени проявили себе на високому рівні, показали свій вольовий характер, повний жаги до перемоги.

« Не зважаючи на те, що Сєвєродонецька міськрада не потрапила до фіналу, ми  проявили себе як згуртована команда, показали свою волю та жагу до перемогу та не осоромили Сєвєродонецьк. Наступного року ми підійдемо до цих змагань більш серйозно. Заздалегідь будемо проводити тренування та поставимо собі за мету щонайменше увійти в трійку призерів, або навіть і виграти фінальний етап змагань і вийти вже на всеукраїнський рівень», - каже Олексій Іванович.

 

Відділ внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии