Юрій Гарбуз здійснив робочу поїздку до міста Щастя

Юрій Гарбуз здійснив робочу поїздку до міста Щастя

18 травня, голова Луганської облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз здійснив робочу поїздку до міста Щастя.

У першу чергу очільник Луганщини зустрівся з керівництвом та депутатами міської ради. У відвертій розмові з губернатором представники громади розповіли про нагальні проблеми прифронтового міста. Зокрема, на зустрічі йшлося про доцільність створення у місті Щастя військово-цивільної адміністрації (ВЦА). «Хочу порадитися з вами, чи потрібно це зараз робити, як це допоможе місту? Якщо так, то я чекаю від вас пропозиції щодо кандидатів на цю посаду. Це повинна бути така людина, яка зможе вправно керувати містом, з якою вам буде комфортно працювати», – висловив свою думку Юрій Григорійович. У підсумку обговорення було досягнуто взаєморозуміння у цьому питанні – визнано доцільним створити ВЦА у м. Щастя.

Після цього Юрій Гарбуз відвідав міську лікарню. Олег Супрун, головний лікар Щастинської міської лікарні, показав Юрію Григорійовичу, як відбувається ремонт будівель лікарні, пошкоджених під час бойових дій, нове обладнання для діагностики – УЗД та рентген апарати.

Наступним пунктом поїздки губернатора стала ДТЕК Луганська ТЕС – електростанція, розташована у м.Щастя, стратегічній об’єкт, що забезпечує електрикою всю область. Директор електростанції Станіслав Валантір особисто ознайомив керівника області з роботою підприємства і запевнив, що ДТЕК Луганська ТЕС і надалі буде надійним постачальником електричної енергії для промисловості й населення області. Керівництво електростанції, працюючи фактично на лінії фронту, зуміло під обстрілами зберегти електростанцію у робочому стані, а приблизно 2000 мешканців м.Щастя забезпечити роботою. Під час цієї зустрічі було обговорено питання відновлення пошкоджених ліній електропостачання для забезпечення відновлення роботи великих промислових підприємств Луганщини. Юрій Гарбуз висловив упевненість, що плідна співпраця між Луганською облдержадміністрацією та енергетиками міста Щастя продовжиться й надалі.

Завершилася поїздка губернатора зустріччю з керівництвом і військовослужбовцями 92-ї ОМБр ВСУ.

 

Прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Последние комментарии