Сєвєродонецькі навчально-виховні заклади долучаються до участі у Всеукраїнській акції «Прапор України - прапор миру»

Сєвєродонецькі навчально-виховні заклади долучаються до участі у Всеукраїнській акції «Прапор України - прапор миру»

Всеукраїнська газета «Сільський вісник» та її видавець ТОВ «СІ.В» планують на честь 25-річчя Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України у період із 21 по 25 серпня 2016 року створити найбільший у світі національний прапор із живих квітів площею близько 15000 м2 з подальшою реєстрацією цього заходу у Книзі рекордів Гіннеса та Книзі рекордів України. Складові частини прапора будуть вирощені тисячами українців з усіх куточків нашої країни. 

Відділом освіти Сєвєродонецької міської ради було прийнято рішення підтримати Всеукраїнську акцію «Прапор України - Прапор миру» та запросити до участі в ній дитячі та педагогічні колективи навчально-виховних закладів міста. Координатором акції став Сєвєродонецький міський Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді

Школи, позашкільні та дошкільні заклади міста придбали 50 наборів для вирощування квітів і додаткове насіння для   створення національного прапору нашої держави на території свого навчального закладу.

Зазначена акція спрямована на виховання почуття патріотизму, вірності батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України та її найважливіших символів.

З 15 серпня демонстрація прапору розпочнеться  у районних центрах, 18 серпня збірні прапори прикрасять головні площі обласних центрів, а 21 серпня всі квіти вирушать до Києва, де відбудеться саме дійство.

Тож створимо  разом найбільший національний прапор у світі з живих квітів. Разом ми сила!

 

Центр еколого-натуралістичної

творчості учнівської молоді

Последние комментарии