На Луганщині вивчали тему вирішення та вивчення конфліктів

Три дні в м. Сєвєродонецьку Луганської області проходив семінар з вирішення конфліктних ситуацій та висвітлення їх у засобах масової інформації. Участь в ньому взяли працівники ЗМІ, педагоги, студенти, молоді волонтери громадських організацій  області, активісти Луганської регіональної організації Спілки журналістів України.

Академія української преси, що разом з партнерами організувала цей семінар, подбала про те, щоб на ньому були розібрані найбільш актуальні, типові ситуації, які виникають в  суспільстві, повсякденному житті. Досвідчені, вмілі  тренери, кандидати наук, завідуючі кафедрами Олена Тараненко з Донецького університету (Вінниця) та Сергій Штурхецький з Острозької академії не тільки надали слухачам  системні знання, але й на практичних заняттях,у вправах  навчили їх способам запобігання конфліктиів, їхньому аналізу, "вгамуванню пристрастей" за допомогою мас-медіа.
Журналісти області, викладачі Лисичанського ліцею "Гарант" (де, до речі, виходить  своя цікава газета), їхні колеги, отримавши сертифікати щодо проходження такого навчання, відзначили його високий, сучасний рівень й те що будуть активно  вести відповідну роботу  у своїх колективах. А це особливо важливо для такого конфліктного регіону.
 
\
Семен Перцовський

Последние комментарии