У Луганській області на Великдень та на Поминальні дні відкривають додаткові пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією

У Луганській області на Великдень та на Поминальні дні відкривають додаткові пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією, повідомляє ЛОДА.

Відповідне рішення було прийнято щодо організації та здійснення пропуску громадян України, які проживають в межах селищних рад, прилеглих до державного кордону в місцевих пунктах пропуску та поза ними в період Пасхальних травневих свят, а саме: 
- Троїцький район міждержавний автомобільний пункт пропуску «Дьоміно-Олександрівка», місцевий пункт пропуску «Сіротине»;
- Білолуцький район міждержавний автомобільний пункт пропуску «Новобіла»;
- Марківський район на напрямку Височинівка (РФ)-Новомарківка (Україна).

Начальникам відділів прикордонної служби «Троїцьке», «Білолуцьк», «Марківка» поставлено завдання повторно провести наради з представниками органів Фіскальної служби, Служби безпеки, Національної поліції, обласних, районних, сільських, селищних рад з питання організації пропуску через місцевих пункти пропуску (в т.ч. закриті) та поза ними місцевих мешканців під час Пасхальних та травневих свят.

«Пункти пропуску будуть відкрити у період з 30 квітня до 3 травня та з 8 по 10 травня. Вони будуть працювати з 8:00 до 20:00 години», – зазначив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

Последние комментарии