У Сєвєродонецьку пройшов «Spring Fest»

У Сєвєродонецьку на Парковому озері всіх гостей та жителів міста чекав надзвичайно яскравий весняний захід під назвою «Spring Fest».

У цей день було весело всім: від малого до великого.

Так, на маленьких гостей свята чекали веселі аніматори, які розважали як дітлахів, так і дорослих іграми.

Все це проходило під енергійну музику від популярних діджеїв міста, які налаштовували на хвилю чудового настрою.

Розваги на весняному Spring Fest продовжили молоді вокалісти Сєвєродонецька.

«Spring Fest» подарував всім масу позитивних емоцій. Нам пощастило стати одними з організаторів цього свята та підтримати ініціативу від молодіжної громадської організації «Dream Town». Ідея полягала у проведенні масштабного міського свята, яке об’єднувало людей напередодні Великодня. Думаю, нам це вдалося», – поділилася враженнями від весняного фестивалю директор Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень Інна Осипенко.

Всі учасники фестивалю мали змогу брати участь у символічних конкурсах та отримувати подарунки від ведучих концерту, як наприклад, білети в кіно, сертифікати на покупки в магазинах.

Крім цього, гості весняного свята могли подивитися показові бої справжніх лицарів та оцінити виставку сучасного хендмейду.

Організатори свята громадська організація «Dream Town» за підтримки Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.

Последние комментарии