Дистанційне спілкування з роботодавцем за допомогою он-лайн-ресурсу

Дистанційне спілкування з роботодавцем за допомогою он-лайн-ресурсу

19 квітня у Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості відбувся профконсультаційний  семінар з техніки пошуку роботи на тему «Складання резюме».

Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Наталія Калініна на семінарі провела навчання  та розповіла про впровадження нових форм роботи складання резюме у режимі он-лайн, які сприятимуть покращенню співпраці з роботодавцями та підвищенню ефективності презентації претендента на вакансію.

Відеорезюме – це різновид резюме, який дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення про призначення з ним особистої зустрічі. Запровадження цієї форми резюме доцільно до відбору претендентів на елітні вакансії та за бажанням клієнта служби зайнятості.

Зацікавленим особам Калініна Наталія допомогла записати відеорезюме та надіслати його роботодавцю.

На семінарі 16 осіб отримали консультацію, з них троє безробітних склали резюме на робоче місце за професією кухар та надішлють резюме за допомогою он-лайн ресурсу до  ПП Єрмоленко Юрія (кафе «Стойка»). Претенденти на вакансію занесені до резерву для подальшого працевлаштування на данні робочі місця.

 

 

 

Інформація направлена Сєвєродонецьким міським центром зайнятості

 

В.о директора  центру зайнятості                                                         Л.Л.Лугова

Последние комментарии