У Сєвєродонецьку пройшли змагання з більярду серед ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

У Сєвєродонецьку пройшли змагання з більярду серед ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Змагання відбулись 20 квітня у клубі спортивного більярду «Карамболь». Про це повідомляє Управління молоді та спорту Луганської ОДА.

Привітали учасників змагань заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Євгенія Ратіхіна та директор Луганського обласного центру з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Юрій Кравченко.

– Головне завдання цього турніру – витягнути людей з дому, дати можливість поспілкуватися один з одним і цікаво провести час. Ми давно планували проведення турніру і сьогодні я бачу, що не помилились у виборі. Дуже приємно бачити ваші палаючі очі. Сподіваюсь, ви отримаєте масу задоволення від змагань, – сказала Євгенія Ратіхіна.

Згідно регламенту, учасники визначали сильніших за олімпійською системою в двох категоріях: ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та люди з вадами слуху.

Головним арбітром змагань виступив суддя І категорії по більярдному спорту Володимир Шепута.

Так, за результатами змагань у першій категорії перемогу отримав Василь Капітула, другим став В’ячеслав Безденежних, третє місце у Миколи Іщенка.

У другій категорії місця розподілились таким чином: ІІІ місце у Юрія Бігдана, ІІ місце посів Володимир Заболотний, переможцем став Василь Чаплай.

Організаторами турніру виступили управління молоді та спорту облдержадміністрації, Луганський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», Сєвєродонецька міська громадська організація «Союз-Чорнобиль» та Сєвєродонецька міська федерація більярдного спорту.

Последние комментарии