На Донбасі стартувала серія безкоштовних тренінгів з віддаленої роботи для ВПО

На Донбасі стартувала серія безкоштовних тренінгів з віддаленої роботи для ВПО

11 квітня у Сєвєродонецьку розпочався перший безкоштовний тренінг з основ віддаленої роботи. Близько двох десятків мешканців міста та вимушених переселенців почали вивчати основи веб-дизайну.
На ввідній лекції перед учасниками виступили спеціаліст з питань працевлаштування та розвитку підприємництва ПРООН Олександр Осовець та регіональний координатор ПРООН у Луганській області Володимир Іщенко. Спікери розповіли про особливості та головні віхи  дистанційної роботи, а також про механізми допомоги у пошуку роботи.

Реєстрація для участі у наступних тренінгах триває за посиланням:http://vpo-work.org/restracya.html. Долучитись до безкоштовного навчання азам дистанційних професій інтернет-маркетолога, менеджера з продажів, дизайнера, SMM-спеціаліста, копірайтера, репетитора та інших затребуваних спеціальностей можуть вимушені переселенці та мешканці Донбасу. Тренінги по кожній зі спеціальностей проходитимуть у Краматорську, Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську та Сєвєродонецьку. Загалом взяти участь у навчальній програмі зможуть близько 500 мешканців регіону.
__
Програма реалізується в рамках проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Програмою Розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Метою проекту є підтримка відновлення місцевої економіки та покращення умов життя в Донецькій і Луганській областях. Цього планується досягти завдяки створенню можливостей для працевлаштування людей та отримання ними прибутку.

Последние комментарии