Музичний вояж студентів та педагогів Луганщини на Буковину

Музичний вояж студентів та педагогів Луганщини на Буковину

Днями завершилася поїздка студентів і педагогів Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.Прокоф’єва до міста Чернівці, де вони були гостями Чернівецького училища мистецтв ім. С.Воробкевича. Ця поїздка відбулася в рамках міжрегіональної взаємодії з реалізації проекту культурної інтеграції «Український Донбас» та безпосередньо підтримки Луганської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

З ініціативи студентської ради училища проведено засідання «круглого столу» представників обох студентських колективів за темою «Захід і Схід разом», метою якого було знайомство, обмін досвідом, обговорення різних проблем. Студенти розповіли про свої міста і навчальні заклади, супроводжуючи спілкування відеосюжетами й фотографіями.

Головними заходами подорожі став дводенний концерт солістів і творчої молоді Сєвєродонецького музучилища, який вони дали в Чернівецькій обласній філармонії та Чернівецькій музичній школі № 1.

Проведення таких заходів у форматі туристично-освітніх поїздок сприятиме формуванню співпраці між навчальними закладами Луганщини та інших областей України, взаємозбагаченню культур різних регіонів країни, налагодженню дружніх стосунків, патріотичному вихованню молоді, що поєднає Схід і Захід нашої Вітчизни.

Последние комментарии